Uspešno izveden dresurni turnir in dvakratno zmagoslavje za Ugar Equestrian Team
   
 
 
23.8.2010 - V prijetnem, pozno poletnem vremenu je v soboto, 21. avgusta, Posestvo Ugar gostilo enodnevni nacionalni turnir v dresurnem jahanju. Na domačih tleh se je z zmagama v kategorijah LM in M znova izkazala Maja Rudež.
   
 

Ugar Equestrian Team je tako na domačih tleh že tretjič zapored gostila tovrstni turnir, ki ga že tradicionalno krasita dobra organizacija ter predvsem prijateljsko športno vzdušje. Udeleženci so tekmovali v treh dresurnih kategorijah. V kategoriji A je bila najboljša Mojca Kolenc s kastratom Ink-om, pred Jerco Jakopin na drugem in Mihom Jurenom na tretjem mestu. Sledili je naloga v kategorij LM, v kateri je zmagala domača tekmovalka Maja Rudež. Drugo mesto je zasedla Vanja Babič, tretje pa si je priborila Neža Šarc. Maja Rudež je tudi v zadnji, najtežji preizkušnji dneva, v kategoriji M, s konjem Loopingom zanesljivo zmagala in dokazala odlično pripravljenost pred pomembnejšimi jesenskimi tekmovanji. Nastja Matešič je za las prijahala na drugo mesto pred znova tretjeuvrščeno Nežo Šarc. 

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document