Zmaga Maje Rudež v dresurnem jahanju in novi uspehi Gaja Riosse
   
 
  4.4.2011 - Maja Rudež je letošnjo tekmovalno sezono začela zelo obetavno, saj je na turnirju v dresurnem jahanju v Radomljah v kategoriji LM s konjem Tarkanom dosegla 1. mesto. Dober rezultat je pričakovala, zmage pa je toliko bolj vesela, saj so se ji naporni treningi pod vodstvom njene trenerke Mojce Koren že obrestovali. Minuli vikend se je s tremi zmagami iz italijanskega mesta Manerbia vrnil tudi Gaj Riossa.
   
 

Prvi dan tekmovanja je bilo na zahtevnem terenu konjeniškega centra Al.cle, ki leži 85 km zahodno od Verone, za Gaja uspešno, saj je kar dvakrat osvojil 1. mesto. Gaj, ki je v letošnji sezoni že nekajkrat stopil na stopničke, nas je v nadaljevanju turnirja razveselil še s 1., 2. in 7. mestom. Tokrat je s ponijema Tesso in Kyrionom nastopal v parkurjih z višino ovir do 115 cm. Skakalni del ekipe se namerava udeležiti naslednje tekme v preskakovanju ovir 16. aprila v Italiji, Majo Rudež pa bomo spremljali na Pokalu Alpe Adria v Kobilarni Lipica že prihajajoči vikend.

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document