Gaj zadovoljen z nastopom za Pokal Slovenije
   
 
 

9.5.2011 - V Celju je minuli vikend potekal odprti turnir v preskakovanju zaprek CSN 2* za Pokal Slovenije, ki je postregel z nastopi najboljših slovenskih konj v preskakovanju. Turnirja v organizaciji športnega društva Center konjeniškega športa Celje se je udeležil tudi Gaj Riossa, ki je svojo dobro pripravljenost pokazal s tremi konji (Tara Justly, Blue Berry in Zindy Solier).

   
 

S kobilo po imenu Zindy Solier, s katero je tokrat tudi prvič nastopil na tekmi, je odlično odjahal že prvi dan in dosegel 2. mesto. S Taro Justly pa si je drugi in tretji dan tekmovanja priboril 2. in 5. mesto. Vse tekme je odjahal na višini zaprek 110 cm, s kobilo Blueberry pa je tekme odjahal tudi brez napak in prejel 2 rozeti.

Gaj je po tekmi povedal, da je zelo vesel svojih uspehov in da upa na dobre rezultate tudi na prihodnjih tekmah. Mladi jahač zato ne bo imel prav dosti počitka, saj ga že čez slabih štirinajst dni v italijanskem mestu San Giovanni in Marignano čaka nov turnir.
 
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document