Izjemna udeležba v San Giovanni in Marignano
   
 
 

23.5.2011 - V konjeniškem centru Horses Riviera Resort v italijanskem mestu San Giovanni in Marignano se je minuli vikend zaključil zadnji od treh zaporednih turnirjev v preskakovanju ovir. Po dveh internacionalnih je bil tokrat na vrsti še nacionalni turnir, na katerem so poleg italijanskih jahačev so nastopili tudi Nemci, Avstrijci, Grki, Španci, Argentinci, Angleži, Švedi in jahači iz Nikaragve. V treh turnirjih je na prizorišču sodobnega konjeniškega centra tako nastopila pisana množica jahačev z več kot 1500 konji, samo zadnjega turnirja se je udeležilo kar 550 konj.

   
 

Gaj Riossa je nastopil s tremi konji in s poni kobilo Tesso zasedel 3. mesto, s kobilo Blue Berry 4. in 7. mesto, s kobilo Taro Justly pa 7., 8. in 11. mesto. Kot že omenjeno, je bila konkurenca med jahači izjemna, saj jih je v vsakem parkurju nastopalo več kot 70. Za Gaja so to dragocene izkušnje, ki si jih nabira v hudi konkurenci jahačev v tujini, zato je vsak rezultat še toliko bolj dragocen. Kot gostja ekipe, ki v zadnjem času trenira pod vodstvom Maksa Riosse, se je turnirja udeležila tudi slovenska tekmovalka Tjaša Kersnik, ki je s svojo kobilo Samantho zasedla 8. mesto.

Organizatorji so ponovno kot že neštetokrat do sedaj dokazali, da sodijo v sam vrh priprav konjeniških prireditev, saj je brezhibna organizacija in odlična postavitev parkurjev vsekakor lahko zgled ostalim konjeniškim centrom.


 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document