Maja druga v Treffnu za pokal Alpe Adria Trophy
   
 
  13.6.2011 - Maja je znova uspešno nastopila na mednarodnem dresurnem turnirju za pokal Alpe Adria Trophy. Tokrat je osvojila 2., 4. in 5. mesto. Čestitamo!
   
     
13.6.2011 - Mednarodna mini serija štirih dresurnih turnirjev za Pokal Alpe Adria Trophy se je nadaljevala s tretjim kvalifikacijskim turnirjem v Avstrijskem Treffnu, nedaleč stran od Celovca. Serija, ki se je udeležujejo tekmovalci iz Slovenije, Italije in Avstrije, z leti pridobiva tako na številu udeležencev kot tudi na kakovosti tekmovalcev in konj. Zato ni bilo presenetljivo, da se je v prenovljenem Glock Horse Performance Centru zbralo veliko število dobrih tekmovalcev iz omenjene regije. Med številnimi nastopajočimi iz Avstrije in Italije, smo na turnirju spremljali le štiri slovenske tekmovalke. Barve Ugar Equestrian Team je zastopala Maja Rudež s Tarkanom in Loopingom, s katerima je še enkrat več posegla po dobrih rezultatih, med katerimi velja omeniti predvsem 2., 4. in 5. mesto v kategoriji LM.
  
Po treh izpeljanih kvalifikacijskih turnirjih v Sloveniji, Italiji in Avstriji bo med 26. in 28. avgustom v Lipici izpeljano še finalno tekmovanje za Pokal Alpe Adria Trophy.
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document