Vabljeni na predstavitev Selleria Equipe - vrhunskega proizvajalca sedel!
   
 
  5.7.2011 - Na Posestvu Ugar bomo v sredo, 13. julija, ob 14. uri gostili predstavnike vrhunskega italijanskega proizvajalca sedel, Selleria Equipe. Podjetje, ki že več kot štirinajst let izdeluje sedla in drugo konjeniško opremo za različne zvrsti konjeniškega športa, se bo tokrat predstavilo tudi v Sloveniji.
   
 
Izkušnje, natančnost ter neprestana vlaganja v raziskave in razvoj so zaslužni za uspehe njihovih sedel na svetovnem tržišču. Strokovnjaki iz podjetja bodo predstavili nekaj najbolj prodajanih linij njihovih sedel za preskakovanje ovir in dresurno jahanje vključno z najnovejšim proizvodom – sedlom s karbonskim jedrom.
 
Na praktičnih primerih bomo izvedeli, kako izbrati primerno sedlo, vsi udeleženci pa bodo imeli tudi možnost individualnega pogovora s proizvajalcem. Sedla bo mogoče tudi naročiti.

Na spletni strani http://www.selleriaequipe.it/home.php si lahko podrobneje pogledate njihovo raznovrstno ponudbo sedel.

Prosimo, da nas o vaši udeležbi obvestite na telefonski številki 01 83 73 133 ali po emailu: posestvo.ugar@ugar.si.

 Vljudno vabljeni!

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document