Selleria Equipe na Posestvu Ugar
   
 
  14.7.2011 - Na Posestvu Ugar smo v sredo, 13.julija, gostili predstavnike vodilnega italijanskega proizvajalca sedel, podjetja Selleria Equipe.
   
 

Na Posestvu Ugar smo v sredo, 13.julija, gostili predstavnike vodilnega italijanskega proizvajalca sedel, podjetja Selleria Equipe. Podjetje s komaj 14 letno tradicijo je s kvalitetnimi izdelki do danes že prevzelo vodilni delež prodaje sedel v Italiji, vse hitreje pa se uveljavlja tudi na širšem evropskem trgu. V podjetju, kjer letno izdelajo okoli 5.000 sedel, stavijo na dolgoletne izkušnje, ugodno ceno glede na kvaliteto izdelkov ter predvsem na individualen pristop do kupcev in jahačev.

Selleria Equipe izdeluje sedla za preskakovanje ovir, dresurno jahanje, eventing, endurance in jahanje islandskih konj. Ponudbo zaokrožajo še drugi, predvsem usnjeni deli konjeniške opreme, kot so uzde, podsedelni pasovi, pomožne vajeti, ščitniki za noge in podobno. V podjetju si prizadevajo vzpostaviti čim tesnejši stik s svojimi strankami, to pa dosežejo tudi tako, da redno obiskujejo svoje zastopnike v tujini, pri tem nudijo tehnično in strokovno podporo, hkrati pa na ta način pridobijo ustrezne povratne informacije od uporabnikov, kar s pridom uporabljajo pri načrtovanju in razvoju novih sedel.

Nekaj njihovih vrhunskih sedel za preskakovanje ovir in dresurno jahanje smo tako preizkusili tudi na Posestvu Ugar. Na več konjih smo preizkusili različne tipe sedel in iz prve roke izvedeli, kako oceniti primernost sedla za posameznega konja in jahača ter na kaj vse je potrebno paziti pri izbiri sedla. Preizkusili smo tudi sedlo s karbonskim jedrom, tehnologijo, ki jo postopoma uvajajo v njihove najboljše produkte.

Glede na zadovoljstvo prisotnih in izraženo željo po ponovnem obisku, smo se na Posestvu Ugar skupaj s predstavniki  Selleria Equipe odločili, da v jesenskem času ponovno organiziramo podobno izobraževalno prodajno akcijo.  

 
 
 
 
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document