Maja Rudež slavila na domači tekmi
   
 
  22.8.2011 - V soboto, 20. avgusta, je v organizaciji Ugar Equestrian Team-a na Posestvu Ugar že četrto leto zapored potekalo nacionalno tekmovanje v dresurnem jahanju CDNA, ki je letos prvič štelo tudi za Pokal Slovenije. 
   
 

V vročem in suhem poletnem dnevu so se tekmovalci pomerili v štirih dresurnih kategorijah po rastoči težavnosti: A, LM, M in S. Zmago v kategoriji A si je priborila Dominika Valant Zupančič s konjem Philadelphia, nalogo LM je najbolje odjahala Nika Kokalj s konjem Neapolitano Slavina, v kategoriji M pa je slavila Mojca Usnik s konjem po imenu Witchdoctor.

S svojim sploh prvim nastopom v najvišji kategoriji S je navdušila domača tekmovalka Maja Rudež, ki je s konjem Loopingom zanesljivo zmagala. Uspeh je Maja dopolnila še z dvema drugima mestoma in sicer v kategoriji M s konjem Tarkanom in v kategoriji A z žrebcem Ze-Numo, za katerega je bilo to tudi prvo dresurno tekmovanje. Čestitamo!

Majo Rudež in ostale tekmovalke dresurnega jahanja bomo lahko vnovič spremljali že prihajajoči vikend v Lipici na dresurnem tekmovanju Finale Pokala Alpe Adria.

Avtor fotografij: Nastja Pungračič

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document