Gaj in Maks Riossa v Italiji kar šestkrat ''na stopničkah''
   
 
 

3.10.2011 - V Italijanskem mestecu Cervia, nedaleč stran od San Marina in le streljaj od obale Jadranskega morja je v sezoni 2011 po nekaj letih premora znova odprl svoja jahališča tekmovalno konjeniški center Le Siepi. Na prizorišču, kjer sta izvrstne mednarodne rezultate že dosegala tudi Maks Riossa in Manja Koren, je minuli vikend potekalo močno nacionalno tekmovanje z mednarodno udeležbo s skupnim nagradnim skladom 26.000,00 EUR, barve Ugar Equestrian Team-a pa sta tokrat zastopala Gaj in Maks Riossa.

   
 
Mladi Gaj, ki je letos več kot uspešno presedlal iz ponijev na prave tekmovalne konje, je nastopal s tremi konji na višinah ovir 110 in 115 cm. Poleg nastopov z Acordijem, s katerim je letos že zabeležil nekaj zmag, je Gaj tokrat prvič tekmoval z 10-letnim kastratom Unaniemom in 12-letno kobilo Samantho. Z Unaniemom  sta na najvišjem nivoju preskakovanja ovir na dosedanjih turnirjih zelo uspešno nastopala Maks in Manja, tokrat pa je Gaj z odličnim jahanjem dodobra upravičil zaupanje svojega trenerja, ter z Unaniemom dosegel kar dve zmagi in eno četrto mesto. Gaj se je izvrstno izkazal tudi v nastopih s kobilo Samantho, s katero je zasedel po eno 2. in 3. mesto, medtem ko je z Acordijem slavil na višini ovir 110 cm.

Maks Riossa je na turnirju nastopal v konkurenci mladih konj, ter v nedeljo ekipni uspeh na turnirju zaokrožil s konjem Close Contakt, s katerim je zanesljivo slavil v konkurenci 5-letnih konj.

Čestitamo!

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document