Gaj Riossa v zmagovalni formi
   
 
  28.11.2011 - Gaj Riossa je znova dokazal, da odlični rezultati iz zadnjih tekmovanj, tudi v članski konkurenci, niso muha enodnevnica. V San Giovanni in Marignanu je znova nanizal serijo odlučnih rezultatov, med drugim tudi ''dvojno zmago'' na višini ovir 120 cm.
   
 
Zadnji novembrski vikend je nastopal na nacionalnem turnirju z nagradnim skladom 30.000,00 EUR v italijanskem San Giovanni in Marignanu. Gaj, ki je šele v drugem delu letošnje sezone pričel tekmovati na višini ovir 120 cm, že konstantno posega po najvišjih mestih v tej kategoriji. V močni konkurenci večinoma italijanskih tekmovalcev je že v petek, prvi dan turnirja, z Unaniemom dosegel drugo mesto. Izmed najboljših šestih tekmovalcev, ki so se uspeli prebiti skozi osnovni del v t.i. baraž, je v drugem delu zabeležil drugi najhitrejši čas in se tako povzpel na stopničke. V soboto je, prav tako na višini ovir 120 cm, z Unaniemom znova dosegel drugo mesto, uspeh pa v isti tekmi dopolnil z sedmim mestom s kobilo Samantho. V nedeljo, zadnji dan turnirja, pa je Gaj zabeležil nov izreden uspeh, dosegel je namreč kar ''dvojno zmago''! V konkurenci 50 tekmovalcev je bil najhitrejši že z Unaniemom, vso konkurenco pa je ugnal tudi s Samantho, s katero je zaostal le za lastnim časom in tako na eni sami tekmi zasedel prvo in drugo mesto!
 
Čestitamo! 
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document