NOVO: VITAhorse sistem na Posestvu Ugar
   
 
  6.1.2012 - Na Posestvu Ugar smo pričeli z izvajanjem sodobne elektromagnetne-resonančne terapije za konje – VITAhorse sistemom, izdelekom avstrijskega podjetja VITA LIFE. Sistem je namenjen vzdrževanju in krepitvi zdravstvenega stanja konja, regeneraciji ter zdravljenju konj ob bolezni, poškodbi ali operaciji.
   
 
 

      
VITAhorse je nov revolucionaren sistem, ki je prirejen zahtevam konj in postavlja nove mejnike zlasti zaradi svoje enostavne uporabe. Najbolj se priporoča rejcem konj, veterinarjem, trenerjem in fizioterapevtom, saj nudi novo, naravno in učinkovito pot za vzdrževanje in ponovno doseganje zdravja in zmogljivosti živali.

PREDNOSTI sistema VITAhorse:
 
 -  Zvišanje zmogljivosti
 -  Skrajšanje ogrevalne faze
 -  Zmanjšanje tveganja poškodb
 -  Zvišanje maksimalne moči
 -  Izboljšanje vzdržljivosti
 -  Regulacija prekrvavitve
 -  Izboljšanje venoznega pretoka krvi
 -  Minimiranje regeneracijskih dob
 -  Skrajšanje proce
 -  Izboljšanje presnove
 -  Aktivacija sil samozdravljenja
 -  Lajšanje bolečin

Podjetje VITA-LIFE deluje že od leta 1995 in ima že več kot 150.000 uporabnikov, kar jih uvršča med vodilne na svetovnem trgu. V 16–letih delovanja je za svoje vrhunske izdelke prejelo številne nagrade in priznanja. Ameriška akademija zdravilnih znanosti (The American Academy of Hospitality Sciences) je v letih 2008, 2009, 2010 podelila podjetju nagrado 5-Star-Diamond-Awards. Več o delovanju VITAhorse sistema in podjetju VITA-LIFE si lahko preberete na njihovi spletni strani http://europe.vita-life.com/si/vet.html.

Z uvedbo sistema VITAhorse na Posestvu Ugar smo tako dodatno razširili našo paleto storitev, saj želimo nuditi konjem najboljše pogoje za življenje in delo. Športni konji, ki so izpostavljeni večjim fizičnim obremenitvam, potrebujejo več pozornosti in nege, zato je VITAhorse sistem idealna dopolnitev trenažnega procesa. Z redno terapijo sistema VITAhorse jim krepimo fizično kondicijo ter jih s tem optimalno pripravimo za treninge in tekmovanja. Na Posestvu Ugar je na prvem mestu zdravje, dobro počutje in zmogljivost konj, zato nas veseli, da jim lahko omogočimo tudi sistem VITAhorse.
  
  
  
  

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document