Sezona 2012 se je začela s stopničkami!
   
 
  27.2.2012 - Po tem, ko je zaradi izrednih zimskih razmer v osrednji Italiji sredi februarja odpadlo več konjeniških tekmovanj, so člani Ugar Equestrian Team minuli vikend končno pričeli sezono 2012 in sicer v že znanem konjeniškem centru Horses Riviera Resort v italijanskem mestecu San Giovanni in Marignano, nedaleč stran od Riminija.
   
  Gaju Riossi sta se med mladinci pridružili še dve obetavni  dekleti in sicer Manca Šuštar in Tina Ivancich. Vsi trije trenirajo pod vodstvom kapetana ekipe, Maksa Riosse, ki svoje bogate tekmovalne izkušnje zelo uspešno prenaša tudi na mlade tekmovalce.
Že v petek, prvi dan tekmovanja, je Gaj Riossa z Unaniemom zasedel 3. mesto na višini ovir 115 cm, medtem ko je Tina Ivancich turnir s konjem Rulianom začela s tretjim mestom na višini ovir 120cm. V soboto je za veselje poskrbela Manca Šuštar z njenimi prvimi stopničkami – s kastratom Acordi-jem je osvojila tretje mesto na višini ovir 100cm. Tudi nedelja je minila v znamenju odličnih nastopov, Manca Šuštar je nadaljevala z dobrim jahanjem in z Acordijem osvojila še po eno drugo in četrto mesto, slednje na višini ovir 110cm. Za piko na i uspešnega turnirja pa je Gaj v nedeljo poleg drugega mesta z Unaniemom, dosegel še 3. mesto s kobilo Samantho na višini ovir 120 cm. Vsem iskreno čestitamo!

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document