Maja Rudež z dobrimi rezultati s prve tekme
   
 
  19.3.2012 - Tretji vikend v marcu je sezono pričel tudi dresurni del konjeniške ekipe Ugar Equestrian Team. Maja Rudež si je za prvo tekmo sezone izbrala tekmovanje v avstrijskem Gradcu.
   
  Razlog za to je tudi v tem, da se koledar dresurnih tekmovanj v Sloveniji prične šele s 7. aprilom, s tekmo v Radomljah. Maja, ki je zagotovo ena najbolj aktivnih slovenskih dresurnih tekmovalk, si je tako za oceno forme po zimskih treningih izbrala avstrijsko nacionalno tekmovanje. S konjema Tarkanom in Loopingom je na dvodnevnem turnirju nastopala v kategorijah LP in M ter v razmeroma močni avstrijski konkurenci zabeležila dve zelo dobri uvrstitvi in sicer eno 6. in eno 11. mesto. Bolj kot nad uvrstitvijo pa je bila Maja zadovoljna nad ocenami, saj je v obeh kategorijah prejela ocene nad 63%, to pa so že ocene, ki v slovenski konkurenci pomenijo boj za najvišja mesta. Maja tako iz Avstrije prihaja z dobrimi občutki in pozitivnimi obeti za nadaljevanje sezone. Čestitamo!
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document