Nov mednarodni uspeh za Gaja!
   
 
  Ponedeljek, 30.4.12 - V sklopu priprav na evropsko prvenstvo v preskakovanju ovir za otroke in mlade jahače, ki bo na sporedu avgusta v avstrijskem Ebreichsdorfu, se je Ugar Equestrian Team udeležila mednarodnega turnirja v preskakovanju ovir v Linzu, Avstrija. Na krilih nedavnih, tudi mednarodnih uspehov, je ekipa v Linz odpotovala z visokimi cilji, Gaj pa je na turnirju nastopal z dvema konjema, kastratom Unaniem-om in kobilo Samantho.
   
  Že uvodni dan turnirja je trinajstletni Gaj v konkurenci otrok do 14 let, na višini ovir 120 cm, z Unaniemom dosegel 3. mesto, uspeh pa dopolnil s 6. mestom s Samantho. V parkurju enake višine pa je z Unaniemom v soboto na tekmi na čas odjahal tehnično in taktično brezhibno in se več kot zasluženo veselil nove zmage, konkurenco je namreč prehitel za 4 sekunde in pol!
V finalnem tekmovanju turnirja, nedeljskem Grand Prix-u višine 125 cm se je Gaj z Unaniemom brez napake uvrstil v zadnji, ožji del tekmovanja, kjer je bil znova mnogo hitrejši od konkurence, vendar se je zaradi ene podrte zapreke veselil drugega mesta.  

Čestitamo!
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document