Gaj odličen tudi v mednarodni članski konkurenci
   
 
  Ponedeljek, 14.5.2012 - Najmlajši član ekipe Ugar Equestrian Team se je iz San Giovanni in Marignana vrnil z novima mednarodnima zmagama. Minuli vikend je namreč v konjeniškem centru Horses Riviera Resort potekal prvi izmed dveh zaporednih mednarodnih turnirjev v preskakovanju ovir CSI*, CSI***.

   
  Po uspešnih mednarodnih nastopih v konkurenci otrok je Gaj tokrat dokazal, da se lahko povsem enakovredno kosa tudi z odraslimi konkurenti. Ne samo to, že v petek je namreč poskrbel, da je na podelitvi priznanj najboljšim na višini ovir 120 cm donela slovenska himna. S kobilo Samantho je z brezhibnim jahanjem postavil najhitrejši čas in zasluženo slavil, medtem ko je z Unaniemom na isti tekmi zasedel 4. mesto.
V soboto je Gaj nadaljeval v zmagovalnem ritmu; zmago si je priboril z mladim, šestletnim konjem Close Contaktom, s Samantho pa je osvojil 4. mesto. Odlični nastopi so zaznamovali tudi zadnji dan turnirja, v nedeljo je namreč Gaj dosegel dve četrti mesti, po enega z Unaniemom in Close Contaktom.
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document