Odličen začetek Evropskega prvenstva za Gaja Riosso!
   
 
 
Četrtek, 16. avgust 2012 - Ta teden, od torka do nedelje v avstrijskem Ebreichsdorfu v bližini Dunaja poteka Evropsko prvenstvo v preskakovanju ovir za otroke in mlade jahače. Prvenstva se je udeležilo tudi pet članov slovenske mlade reprezentance in sicer Gaj Riossa – Ugar Equestrian Team, Tanit Baukman in Robert Kučer v konkurenci otrok od 12 do 14 let ter Tadej Skaza in Nina Pangeršič v konkurenci  juniorjev od 14 do 18 let.
   
 
In kakšen začetek prvenstva je to bil za Gaja Riosso! V prvem kvalifikacijskem tekmovanju v posamični konkurenci 99 tekmovalcev je s konjem Unaniemom brez podrte zapreke ter z drugim najhitrejšim časom prečkal ciljno črto ter se upravičeno veselil senzacionalnega 2. mesta. Uspeh slovenske otroške reprezentance je s 16. mestom ter prav tako brez napake v parkurju dopolnila Tanit Baukman s kobilo ''Wait n see''. Čestitke!

V petek naše mlade tekmovalce čaka še drugo kvalifikacijsko tekmovanje za nedeljski finale, tekma pa bo štela tudi za ekipno razvrstitev Evropskega prvenstva.

Na video kanalu organizatorja boste našli tudi kratek intervju z Gajem Riosso:
Link tukaj.:

Na naslednjih povezavah si lahko ogledate še nekaj poročanj domačih in tujih medijev:
 
 
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document