Drugo mesto za Majo Rudež v skupni razvrstitvi Pokala Slovenije
   
 
  16.9.2012 - Serija šestih tekmovanj za Pokal Slovenije v dresurnem jahanju je sklepno dejanje doživela minuli vikend pri kmetijski šoli Grm Novo mesto, kjer je v organizaciji KonjeniškegaHUBLOT REPLICA kluba Krka – Grm potekalo Finale Pokala Slovenije.
   
 

VPanerai Replica Watches konkurenci članov se je za lovoriko na najvišji ravni slovenskih nacionalnih dresurnih tekmovanj borilo 17 tekmovalcev in tekmovalk, med njimi tudi Maja Rudež, članica Ugar Equestrian Team-a. Maja Rudež, ki je v najvišji kategoriji S že slavila na domači tekmi na Posestvu Ugar, je s konjem Loopingom na Finalu pokala Slovenije zasedla dve tretji mesti v kategoriji S, ter v skupnem seštevku osvojila skupno drugo mesto. Letošnja zmagovalka tekmovanja je Mateja Šegregur iz KK AAA+ 2015 New Fashion http://www.cssa-unn.com/tag/replica-longines/is Very Special In Our Store.Ljubljana, ki je zmagala na obeh finalnih nastopih, ter tako zanesljivo obdržala skupno vodstvo iz preteklega dela sezone.

Novo zmago je Maja Rudež zabeležila v kategoriji M, kjer je bila s Tarkanom v soboto najboljša, uspeh pa dopolnila še s tretjim mestom vhttp://www.select.org.uk/image.php?p=swiss-replica-wtches.html nedeljo.

Čestitke!

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document