Gaj Riossa zmagovalno v novo sezono
   
 
 
Ponedeljek, 28.1.2013 – Konjeniška ekipa Ugar Equestrian Team se je v okviru priprav na novo sezono udeležila dvodnevnega nacionalnega turnirja  v preskakovanju ovir v italijanskem mestecu San Giovanni in Marignano, nedaleč stran od bolj znanega Riminija.
   
 
V konkurenci večinoma italijanskih tekmovalcev sta minuli vikend slovenske barve zastopala Maks in Gaj Riossa. Še posebej slednji je sezono začel zares izvrstno, saj je dosegel kar tri zmage. Prvo na 1.20m ovirah z Unaniemom, kateri je dodal še zmago na višini 1.25m s sedemletnim konjem Bastiaanom. Najboljši rezultat turnirja pa je Gaj ponovno dosegel z Unaniemom, s katerim je slavil še na 1.30m visokih ovirah. Odlično je nastopil tudi Gajev mentor in trener Maks Riossa, ki je s šestletnim konjem Close Contakt-om zasedel 5. mesto na višini ovir 1.30m.

Uvodna tekma sezone je torej postregla z novimi izvrstnimi rezultati Ugar Equestrian Team kar kaže na dobro pripravljenost jahačev in seveda tudi konj za nadaljevanje sezone.

Čestitamo!
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document