Nove stopničke za Ugar Equestrian Team
   
 
  Ponedeljek 18.3.2013 – V italijanskem mestecu Caselle di Sommacampagna, tako rekoč v predmestju Verone, sta se Gaj in Maks Riossa udeležila italijanskega nacionalnega tekmovanja v preskakovanju ovir. 
   
  Tridnevni turnir, ki se ga je udeležilo preko 100 tekmovalcev, je predvsem za Gaja služil predvsem kot priprava na naslednje večje tekmovanje, mednarodni turnir za mladince, ki bo konec marca potekal v znanem konjeniškem centru Horses Riviera Resort, v bližini Riminija.
Gaj in Maks sta ponovno zabeležila vrsto dobrih uvrstitev med katerimi velja izpostaviti predvsem dve uvrstitivi Gaja Riosse na zmagovalni oder in sicer prvo in tretje mesto na višini ovir 1.25m, ki ju je tokrat dosegel s konjem Hulrick del Poggiosecco. Nove stopničke je ujel tudi Maks Riossa, ki je v konkurenci šestletnih konj s kobilo Cedieno zasedel tretje mesto. V močni italijanski konkurenci sta Gaj in Maks skupaj zabeležila še pet uvrstitev med deseterico.

Čestitamo!

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document