Maja Rudež slavila na domači dresurni tekmi za Pokal Slovenije
   
 
  Ponedeljek 8.7.2013 – V organizaciji Ugar Equestrian Team in Konjeniškega kluba Ugar je v soboto, 6.7.2013 na Posestvu Ugar pri Ribnici potekalo že tradicionalno 3. tekmovanje za Pokal Slovenije v dresurnem jahanju. V lepem in ne prevročem poletnem dnevu se je na Posestvu Ugar zbralo 20 tekmovalk in tekmovalcev, ki so se za točke Pokala Slovenije potegovali v 4 kategorijah. 
   
  Kategorija M je postregla z uspešnim nastopom domače tekmovalke Maje Rudež, članice Ugar Equestrian Team, ki je s konjem Tarkanom in oceno 65,676% zanesljivo slavila pred Nežo Šarc in Anjo Drnovšek.V kategoriji A je bila najuspešnejša Staša Kosler s konjem Feenzauber, sledili sta Nataša Bergelj in Neja Bevc. V kategoriji L je največ točk zbrala Živa Jarh s konjem 301 Conversano Bonadea XXVI za njo pa sta se uvrstili Urša Rot na drugem in Neža Šarc na tretjem mestu.  V kategoriji S je najprepričljivejši nastop uspel Vitalu Trdanu s kobilo Jolla, drugo in tretje mesto pa sta si prijahali Nastia Vrčkovnik in Neža Šarc, Maja Rudež je s Skyline-om osvojila 5. mesto.

V letošnji izvedbi Pokala Slovenije v dresurnem jahanju na Posestvu Ugar lahko poročamo tudi o večjem številu gledalcev kot v preteklih letih, tako da lahko tudi iz tega vidika prireditev označimo kot uspešno in upamo, da se bo v prihajajočih izvedbah trend nadaljeval.
 

Iz leve: Maja Rudež, Neža Šarc in Anja Drnovšek    Projekt sofinancira Občina Ribnica 

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document