Gaj Riossa že tretjič osvojil Top Rider naslov
   
 
 
Ponedeljek, 17.3.2014 – Po zmagoslavju na Grand Prix tekmovanju mednarodnega mladinskega turnirja CSIJ in skoraj enomesečnem premoru Gaj Riossa nadaljuje z izvrstnimi nastopi, tokrat na močnem Italijanskem turnirju kategorije A5*, ki ga je minuli vikend gostil konjeniški center Horses Riviera Resort v San Giovanni in Marignanu.
   
 
Ponovno, že tretjič zapored je namreč osvojil ''Top Rider'' naslov v konkurenci mlajših jahačev. Tokrat je na finalni preizkušnji po daljšem premoru spet nastopil s konjem Unaniemom, s katerim sta z osnovnim parkujem opravila brez napake, kar je uspelo le še dvema tekmovalcema. Vsi trije so se za naslov pomerili v baražu. V tem drugem delu sta le Gaj in Unaniem uspela preskakati parkur brez napake, ter hkrati postavila tudi za dobri dve sekundi hitrejši čas od konkurentov. S tem je Gaj že tretjič, v ravno toliko poizkusih, osvojil naslov ''Top Rider'' za najboljšega mladega jahača na turnirju.

Gaj je tudi pred finalnim nastopom že nanizal nekaj lepih rezultatov in sicer je bil z Unaniemom dvakrat 3., z mladim, šestletnim konjem Dakota pa zabeležil eno zmago na 1.25m ovirah in eno 5. mesto.

 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document