Gaj Riossa s kobilo Cedieno osvojil 2. mesto v seriji ''Top Rider''
   
 
  Ponedeljek, 31.3.2014 – Konjeniška ekipa Ugar Equestrian Team nadaljuje z uspešnimi nastopi v Italiji. V San Giovanni in Marignanu v bližini Riminija se je ekipa udeležila močnega nacionalnega italijanskega turnirja z nagradnim skladom 35.500,00 €. Po treh zaporednih ''Top Rider'' naslovih na tem prizorišču je Gaj tokrat v kategoriji mlajših jahačev s kobilo Cedieno osvojil 2. mesto.
   
  Tako kot pred dvema tednoma sta tudi tokrat le dva tekmovalca osnovni del in baraž preskakala brez napak, Gaj pa je za novim naslovom zaostal pičlih 26 stotink sekunde. Prehitel ga je italijan Reboldi Umberto.
Gaj je odlično nastopil tudi z mladim konjem Dakota, s katerim je v konkurenci šestletnih konj zabeležil eno 1. in eno 3. mesto. Uspeh je dopolnil še z dvema 6. mestoma na višini ovir 1.30m s konjem Unaniemom.

Turnirja se je tokrat udeležila tudi najmlajša članica ekipe, trinajstletna Anja Rudež, ki je s kobilo Samantho nastopala na 100 cm ovirah. Z zanesljivim jahanjem je vse parkurje preskakala brez podrte zapreke in tako osvojila nekaj rozet.


Anja Rudež in Samantha
   
 
Untitled Document
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
POSESTVO UGAR, Cesta na Ugar 26, SI-1310 Ribnica, Slovenija, Tel.: +386 1 83 73 133, Fax: +386 1 83 73 134, E-pošta: posestvo.ugar@ugar.si
 
   
Untitled Document